Dakea Ultima

Dakea Ultima

A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak.

Cikkszám: KEV B1200 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé és csendesebbé teszi. Ez a rendszer mind a külső zajok, mind pedig az eső okozta zajok 50%-át felfogja. Ezen kívül kiváló energiahatékonyság jellemzi az ablakot – Uw = 1.2 W/m2 K, mely az egyedülálló üvegezésnek köszönhető. Az üvegezés két, egymástól független alacsony emissziós bevonatot tartalmaz és az üveg közti tér kripton gázzal töltött. Ez a speciális üvegszerkezet bent tartja a meleget télen és véd a hő ellen nyáron. Továbbá blokkolja az UV sugárzás 95%-át, így megakadályozza a fakulást. A külső üveg egy öntisztuló bevonattal rendelkezik, így ön megspórolja az ablak tisztítására fordítandó időt és kellemetlenséget. A Dakea Ultima ablakok ellenállnak akár egy 2-es típusú hurrikánnak is. A külső üveg megnövelt vastagságú és edzett, a belső üvegtábla laminált. Ezáltal biztosított a beltér biztonsága és a külső üvegre vállalt élettartam garancia jégkár ellen. A masszív, faszerkezetű ablakainkat két réteg lakkal vontuk be.
Annyira biztosak vagyunk a tetőtéri ablakaink minőségében, hogy 20 év garanciát biztosítunk rájuk – ez a leghosszabb garancia a piacon – és regisztrálni sem kell őket.
Szerkezet: széles keret, műszárított tömbösített erdei fenyőből, 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező északi erdőkből, gombaölő és rovarok elleni védelemmel, dupla vízbázisú lakkozással. Ventilláció 2 passzív szellőzési pozíciójú kilinccsel. Beépített, 2 pozíciójú szellőző szelep a szárny zárt állapotában is akár 22 m3/h légáramlást biztosít.
Üveg paraméterek: biztonsági laminált üveg zajcsökkentő fóliával kripton gázzal töltött üvegszerkezet, két külön bevonat véd a túlzott felmelegedés és hőveszteség ellen, továbbá extra UV-védelemet biztosít, 6 mm-es edzett külső üvegezés.
Főbb tulajdonságok:
2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés
Középső tengely mentén nyíló
Alátét-szegélyfólia (RUC) és szigetelőhab keret (IFC) a dobozban
Esőzajcsökkentő speciális burkolóelemek

Elérhető 14 különböző méretben 55x78cm-től 134x140cm-ig