Dakea Ultima Energy

Dakea Ultima Energy

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz.

Cikkszám: KEV B1800 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az Ultima Energy kiváló Uw értékkel rendelkezik (0,99 W/m2K).
Az Ultima Energy háromrétegű üvegezése 3 ablaktábla tökéletes kombinációja: speciális bevonat és gáztöltet gondoskodik az ablak kiváló energiahatékonyságáról. Üvegezése, és az üvegtáblák bevonatai azzal a céllal kerültek kiválasztásra, hogy kényelmet és biztonságot vigyenek az otthonokba.
Télen meleg, nyáron hűvös szobák – köszönhetően a két különböző hővisszaverő és napsugárzás ellen védő bevonatnak.
UV-sugárzás elleni vdelem – köszönhetően a a speciális üvegezésnek, amely visszaveri a káros UV-sugarak 95%-át, de átengedi a fényt.
Megerősített külső üveg – köszönhetően a 6 mm vastagságú edzett üvegtáblának (szemben a 4 mm-es standarddal).
Biztonságos környezet – köszönhetően a laminált belső üvegnek, amely nem törik darabokra, ha belülről ütés éri.
Az ablak külső üvegének egyszerű karbantartása – köszönhetően az exkluzív titánbevonatos kezelésnek, amely révén az esővíz tisztítja az ablakot.
Konstrukció: standard ablakkeret, tömbösített erdei fenyő FSC-tanúsítvánnyal (fenntartható forrásból származó, magas minőségi elvárásoknak megfelelő, tartós faanyag) rendelkező faanyag, gombásodás és rovar elleni védelemmel ellátva, kétrétegű vízbázisú lakk felületkezeléssel. Szellőzés Kilinccsel állítható, két passzív szellőző pozíció. Zárt ablak esetén is a szellőzőnyílással akár 35m3/h légcsere lehetséges (10Pa-lal), vagyis 5200mm2 területet képes átszellőztetni.
Üvegszerkezet: háromrétegű ablakszerkezet, 6 mm-es edzett külső üveg tisztítást megkönnyítő bevonattal, laminált belső üvegezés. Jégkár esetére élettartam garancia az ablaküvegre. A kriptonnal töltött üvegezés 46%-kel kevesebb hőt enged át, mint a leggyakrabban használt, argonnal töltött alternatívája.
Főbb tulajdonságok:
Két gumitömítés (hegesztett csúszó gumitömítés, hegesztett ütközőtömítés)
Középső tengely körül forduló tetőablak.
Ingyen alátétszegélyfólia (RUC) és szigetelőhabkeret (IFC) a termék dobozában.
Noise Block – továbbfejlesztett burkolóelemek hangelnyelő fóliával. A hagyományos ablakokhoz képest 50%-kal jobban csillapítja a zajokat. A zajcsökkentés mértéke: 38 dB

Elérhető 10 különböző méretben 55x78cm-től 114x118cm-ig