Dakea Ultima Energy PVC

Dakea Ultima Energy PVC

A Dakea Ultima Energy PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba

Cikkszám: KEP B1800 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A PVC ablak olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz, valamint jobb hő- és hangszigetelésre van szükség, mint például hálószoba és nappali.
Az Ultima Energy háromrétegű üvegezése 3 ablaktábla tökéletes kombinációja: speciális bevonat és gáztöltet gondoskodik az ablak kiváló energiahatékonyságáról.
Az Ultima Energy PVC kiváló Uw értékkel rendelkezik (1,0 W/m2K).
A kriptonnal töltött üvegezés 46%-kel kevesebb hőt enged át, mint a leggyakrabban használt, argonnal töltött alternatívája.
A Noise Block technológia a tetőablakfejlesztés számos vívmányának kombinációja, mely csökkenti a kívülről érkező zajt, mint például az esőcseppek okozta hanghatás. A hagyományos ablakokhoz képest 50%-kal jobban csillapítja a zajokat. A zajcsökkentés mértéke: 38 dB
UV-sugárzás elleni vdelem – köszönhetően a a speciális üvegezésnek, amely visszaveri a káros UV-sugarak 95%-át, de átengedi a fényt.
Megerősített külső üveg – köszönhetően a 6 mm vastagságú edzett üvegtáblának (szemben a 4 mm-es standarddal).
Biztonságos környezet – köszönhetően a laminált belső üvegnek, amely nem törik darabokra, ha belülről ütés éri.
Az ablak külső üvegének egyszerű karbantartása – köszönhetően az exkluzív titánbevonatos kezelésnek, amely révén az esővíz tisztítja az ablakot.
Konstrukció: standard ablakkeret, polisztirol hőszigetelő térkitöltés. Acél megerősítés a profilon belül. Szellőzés Kilinccsel állítható, két passzív szellőző pozíció. Zárt ablak esetén is a szellőzőnyílással akár 35m3/h légcsere lehetséges (10Pa-lal), vagyis 5200mm2 területet képes átszellőztetni.
Üvegszerkezet: Háromrétegű ablakszerkezet, 6 mm-es edzett külső üveg tisztítást megkönnyítő bevonattal, laminált belső üvegezés. Jégkár esetére élettartam garancia az ablaküvegre.
Főbb tulajdonságok:
Két gumitömítés: hegesztett csúszó gumitömítés, hegesztett ütközőtömítés
Középső tengely körül forduló tetőablak
Ingyen alátétszegélyfólia (RUC) és szigetelőhabkeret (IFC) a termék dobozában.
Noise Block – továbbfejlesztett burkolóelemek hangelnyelő fóliával.
Kiváló hőátbocsátási tényező: 1,0 w/m2k

Elérhető 10 különböző méretben 55x78cm-től 114x118cm-ig