Dakea Good

A Dakea Good a kis költségvetésű projektek számára tervezett kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű tetőablak.

Cikkszám: KAV B900 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Egyszerű és hatékony módja, hogy fényt, szellőzést, szigetelést és ezáltal lakható teret alakítson ki a tető alatt a lehető legkedvezőbb áron.
A szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel ellátott ablakkal biztosítható a helyiség kellemes szellőzése. A Good tetőablak minőség szempontjából kompromisszummentes gyártástechnológiával, lakk felületkezeléssel és edzett külső üvegezéssel készül, amely megnövelt tartósságot és kényelmes használatot biztosít.
A Dakea Good termékekre maximálisan 20 év garanciát adunk. Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.
A Dakea Good tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges. A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.
Szerkezet: laminált borovi fenyő, 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező északi erdőkből, gomba és rovarok elleni védelemmel, dupla akril lakkozással.
Ventilláció 2 passzív szellőzési pozíció fogantyúval, a szárny szellőztetése zárt pozícióban, akár 5200 mm2 ekvivalens terület, akár 35 m3/h légáramlás (10 Pa-nál).
Üveg paraméterek: biztonsági üveg, edzett külső üvegezés, akár 10%-kal nagyobb effektív panelméret.
Főbb tulajdonságok:
2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés
Középső tengely mentén nyíló, bármilyen helyzetben megállítható

Elérhető 15 különböző méretben 55x78cm-től 134x140cm-ig http://www.youtube.com/watch?v=lF80xCr8_xk&list=PLAqJi6VEjif47S1lZCRmp7KSQxYqBJowl