Dakea Better Energy

Dakea Better Energy

A Dakea Better Energy egy új, energiatakarékos, elforgatható, háromrétegű üvegezésű ablakegységgel szerelt tetőablak.

Cikkszám: KAV B1500 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az argonnal töltött standard dupla üvegezéshez képest a hármas üvegezés jobb szigetelést biztosít, ami kisebb hőveszteséget jelent a téli időszakban, miközben hatékonyabban védi a belső teret a túlmelegedés ellen. A háromrétegű üvegezésű ablakok ablaktáblája és kerete egyaránt jobb U-értékekkel rendelkezik, ami csökkentheti a fűtési költségeket, ezáltal hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez.
Energiahatékonysági paraméterek: Uw = 1,1 W/m2K – Hármas/dupla üvegezésű egység
Ajánlott alkalmazás: olyan szobákban, ahol fontos az egyenletes hőmérséklet, például nappalikban, hálószobákban stb.
Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk.
A Dakea Better Energy tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges. A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.
Szerkezet: széles keret, laminált borovi fenyő, 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező északi erdőkből, gomba és rovarok elleni védelemmel, dupla akril lakkozással. Ventilláció 2 passzív szellőzési pozíció fogantyúval, a szárny szellőztetése zárt pozícióban, akár 5200 mm2 ekvivalens terület, akár 35 m3/h légáramlás (10 Pa-nál).
Üveg paraméterek: biztonsági üveg, edzett külső üvegezés, akár 10%-kal nagyobb effektív panelméret.
A Dakea Better Energy termékekre maximálisan 20 év garanciát adunk. A Dakea Better Energy tetőablak ingyenes tartozéka a Quick Install (RUC) Alátét-szegélyfólia, amelyet a doboz tartalmaz. A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet tömítettségét.
Főbb tulajdonságok:
2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés
Középső tengely mentén nyíló, bármilyen helyzetben megállítható
Szegélyező alátétperem mellékelve.

Elérhető 15 különböző méretben 55x78cm-től 134x140cm-ig