Dakea Better Energy PVC

Dakea Better Energy PVC

A Dakea Better Energy PVC tökéletes megoldást kínál magas páratartalmú helyiségekben.

Cikkszám: KPV B1500 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Dakea Better Energy PVC ablakok könnyen tisztíthatók és a fából készült tetőablakokhoz képest kevésbé rongálódnak meg a nedvesség és penészedés következtében. Ezenkívül a fafelületekkel ellentétben nincs szükség lakkozásra.
A háromrétegű üvegezésű, argonnal töltött szerkezet jobb szigetelést biztosít, ami kisebb hőveszteséget jelent a téli időszakban, miközben nyáron hatékonyabban védi a belső teret a meleg ellen. A háromrétegű üvegezésű ablakok ablaktáblája és kerete egyaránt jobb U-értékekkel rendelkezik, ami csökkentheti a fűtési költségeket, és ezáltal hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez.
Energiahatékonysági paraméterek: könnyű karbantartás: Uw = 1,1 W/m2K – Háromrétegű/dupla üvegezésű egység
Könnyű karbantartás: Megerősített PVC szerkezet (famentes ablakkeret). Egyenletes, fehér PVC profil
Ajánlott alkalmazás: Olyan szobákban, ahol fontos az egyenletes hőmérséklet, például nappalikban, hálószobákban stb. Olyan szobákban, ahol magas a levegő páratartalma, vagy az ablakok könnyen bepiszkolódnak, például konyhákban, fürdőszobákban stb.
A Dakea Better Energy PVC tetőablak ingyenes tartozéka a Quick Install (RUC) Alátét-szegélyfólia, amelyet a doboz tartalmaz. A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet tömítettségét. Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.
Ventilláció 2 passzív szellőzési pozíció fogantyúval, a szárny szellőztetése zárt pozícióban, akár 5200 mm2 ekvivalens terület, akár 35 m3/h légáramlás (10 Pa-nál).
Üveg paraméterek: biztonsági üveg, edzett külső üvegezés, akár 10%-kal nagyobb effektív panelméret.
A Dakea Better Energy PVC termékekre maximálisan 20 év garanciát adunk.
Főbb tulajdonságok:
2 tömítés: hegesztett csúszótömítés, hegesztett ütközőtömítés
Középső tengely mentén nyíló, bármilyen helyzetben megállítható
Szegélyező alátétperem mellékelve

Elérhető 13 különböző méretben 55x78cm-től 134x98cm-ig