A Kapos-Épker 2003 Kft. minőségpolitikája és bemutatása

Társaságunk megalakulása óta dinamikusan fejlődő és megbízható vállalkozás, mely célul tűzte ki, hogy a régió meghatározó szereplőjévé váljon az építőanyag-kereskedelem terén. A vállalat családias formája nagyfokú rugalmasságot eredményez.

Célunk a lakásfelújítók és házépítők, valamint szakemberek, kivitelezők és közületek teljes körű anyagellátása.

A cég mottója:

A legjobb reklám az elégedett vevő!

Feladatunk az ügyfeleink igényeinek folyamatos figyelemmel kísérése és ezen igények változása alapján minőségirányítási rendszerünk folyamatos továbbfejlesztése.

Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük vásárlóink igényeinek figyelembevételével. Az új áruk megismerése és a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében rendszeresen képezzük magunkat, hogy hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni az érdeklődőket.

Elért pozíciónk megtartása és fejlesztése érdekében továbbá a vevők igényeinek jobb kielégítéséért vállalkozásunk folyamatosan törekszik a folyamatos fejlődésre, mind személyi, mind technikai feltételek tekintetében.

Minőségpolitikánkat, amely szervezetünk hosszú távú működését alapvetően befolyásolja valamint minőségcéljainkat rendszeresen felülvizsgáljuk és aktualizáljuk célszerűség és alkalmasság szempontjából.

Gondoskodunk arról, hogy a minőségpolitikánkat a munkatársaink megismerjék, és megértsék és alkalmazásával hozzájáruljanak a Kapos-Épker 2003 Kft. sikeres működéséhez.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával, felelősségével és pozitív hozzáállásával járuljon hozzá a minőségirányítási rendszer működésén keresztül a Kapos-Épker 2003 Kft. sikeréhez.

Kaposvár, 2004 október 18.

Sipos Zoltán ügyvezető

Bejegyzés megosztása:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print